touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Місячник методичної роботи. Психологічний тренінг для педагогічних працівників

Автор: Vitalii. Posted in Новини

33417 лютого 2022 року в рамках місячника методичної роботи, в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу", практичний психолог Куценко Людмила провела тренінг з педагогічними працівниками за темою: «Тімбілдінг - ресурс згуртованого колективу»

Метою тренінгу було формування психологічного клімату та згуртованості колективу, допомогти педагогам пізнати краще один одного, підвищити ефективність командного духу, створити відчуття єдності та забезпечити високопрофесійну і злагоджену роботу команди, яка зможе допомогти у слушний момент.

Людмила Іванівна зосередила увагу усіх учасників на тому, що педагогічному колективу необхідна висока працездатність його співробітників. Важливо не тільки, щоб кожен виконував свою роботу якісно, але і весь колектив працював, як злагоджена команда.

335336337338

Педагоги виконуючи різноманітні творчі завдання, і, створюючи нові креативні ідеї, переконалися у тому, що для досягнення мети та прийняття неординарних рішень необхідно мати єдиний командний дух.

339340341342

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: