Новини

Місячник методичної роботи. Майстер-клас для педагогічних працівників

Автор: Vitalii. Posted in Новини

31315 лютого 2022 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу", в рамках місячника методичної роботи, викладач інформаційних технологій Баб'як Віталій провів майстер-клас для педагогічних працівників на тему: «Інстументи для створення ментальних карт».

Метою майстер-класу було ознайомити педагогів з можливостями та перевагами ментальних карт,  які є зручною, ефективною технікою візуалізації мислення та альтернативного запису, за допомогою зрозумілих символів, образів, об’єктів, асоціацій, якими мислить людина. Їх  використання в освітньому процесі є досить результативним, оскільки вони сприяють ефективному конспектуванню тем, розробки проектів та створення презентацій. Ментальні карти допомагають розвивати креативне і критичне мислення, пам'ять і увагу, а також, зроблять процес навчання цікавим і результативним.

Віталій Олександрович  ознайомив присутніх  з різними онлайн платформами та програмами для створення ментальних карт та продемонстрував послідовність дій при створенні ментальної карти за допомогою онлайн сервісу COGGLE.

314315316317