Новини

Місячник методичної роботи. Майстер-клас із приготування змішаних коктейлів до Дня бармена

Автор: Vitalii. Posted in Новини

277Відомо, що професія бармена з'явилася в XIX столітті за часів "золотої лихоманки". Тоді, в питних закладах, продавали абсолютно все, включаючи алкоголь. Пізніше трактири і ресторани розділили на зони: ту, де можна було відпочивати, і торгову. Остання якраз і називалася баром, а людину, яка продавала напої - барменом.

07 лютого 2022 року, в навчальному ресторані, пройшов майстер-клас із приготування змішаних коктейлів. Майстри виробничого навчання Ірина Стефанчук та Сніжана Остапенко розповіли різні легенди виникнення слова «коктейль».

Учасникам заходу продемонстрували технологію приготування коктейлів: «Mandarin London sour», «Smash basil», «Джин-тонік», «Куба лібре», «Райська насолода», «Огірковий мохіто».

Бажаємо барменам створювати справжні шедеври в келихах, фужерах, склянках і стосах, завжди любити свою роботу і кожен день свого життя зустрічати з відмінним, яскравим, соковитим настроєм!!!

279280281282