Місячник методичної роботи. Майстер-клас з виготовлення кексів
Кекс - це неймовірний кондитерський виріб з різними наповнювачами, який дуже легко приготувати. Завдяки цьому, кекси стали улюбленим десертом багатьох європейських країн.
03 лютого 2022 року, в лабораторії кондитерства, пройшов майстер-клас з приготування кексів.
Майстри виробничого навчання Леся Петренко та Юлія Волошина розповіли про історію появи кексу, основні таємниці його приготування; нові сучасні інгредієнти, правила комбінування інгредієнтів. Ознайомили присутніх з сучасною інтерпретацією кексів.
Майстри виробничого навчання виготовили кекси фруктовий та «Столичний». А також, порадували учасників заходу смачним шоколадним кексом в авторському виконанні.
Майстер-клас пройшов в атмосфері позитивного настрою та радісних емоцій. Присутні отримали неабияке задоволення та подарунок до чаю - кекси.