touTubefbInstagram icontiktok

Новини

Поетапна атестація. Кваліфікаційна пробна робота за професією 5122 Кухар 4 розряду.

Автор: Vitalii. Posted in Новини

554

У навчальній лабораторії №1 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходила кваліфікаційна пробна робота в групі №4 за професією 5122 Кухар 4 розряду.  Під керівництвом майстра виробничого навчання Юлії Волошиної здобувачі освіти готували страви з переліку кваліфікаційних пробних робіт.

Після закінчення виробничої практики, кухарі показували свої практичні вміння і навички з обраної професії. До уваги членів кваліфікаційної комісії були представлені такі кулінарні вироби: яловичина в кисло-солодкому соусі, курячі ковбаски з сиром, стегенця курячі  фаршировані омлетом,  сьомгою, сиром; куряче філе фаршироване сиром дор-блю і овочі гриль, биточки «По селянські» і картопля тушкована, крученики прикарпатські, стейк з овочами гриль і зеленим маслом, куряче філе фаршироване ананасом і сиром,  медальйон з беконом і овочами гриль,  котлета "Бригантина", фондан; чізкейки банановий, полуничний, фісташковий; пудинг із сиру і повидла.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: