Робота приймальної комісії
Приймальна комісія запрошує усіх випускників до всупу на навчання.
ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» оголошує набір учнів за такими професіями:
.
-Обвалювальник м’яса; жилувальник м’яса та субпродуктів; виробник м’ясних напівфабрикатів (термін навчання 1,5 роки)
-Кухар (термін навчання 2 роки)
-Кухар; кондитер (термін навчання 1,5 роки)
-Кухар; офіціант (термін навчання 1,5 роки)
-Офіціант; бармен (термін навчання 1,5 роки)
-Майстер ресторанного обслуговування (термін навчання 1 рік)
-Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів (термін навчання 1 рік)
або при наявності диплому кваліфікованого робітника
за освітньо-кваліфікаційним рівнем – молодший спеціаліст:
-Виробництво харчової продукції.
-Зберігання, консервування та переробка м’яса.
Для вступу до нашого навчального закладу потрібно подати такі документи:
- документ про освіту (оригінал+копія): атестат з додатком (для випускників шкіл) та диплом кваліфікованого робітника з додатком (для випускників професійно-технічних навчальних закладів);
- довідка з місця проживання та про склад сім'ї та її соціальний статус;
- медична довідка 086/о, установленою чинним законодавством (оригінал або її завірену копію), додатково від профільного лікаря, якщо є вади здоров’я про профпридатність;
- карта профілактичних щеплень;
- фотокартки (3×4 см) - 6 шт.;
- свідоцтво про народження (копія);
- довідка про присвоєння ідентифікаційного коду (копія) - 3 екз.;
- копії паспорта (стор.1,2,11) або ІD-картки та витягу з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання, або посвідки на проживання. - 3 екз.;
- посвідчення про приписку до призовної дільниці (копія);
- санітарна книжка нового зразка (крім професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів»);
- конверт з маркою для відправлення листів по Україні - 2 шт;
- папір А4 - 20 аркушів;
- папка-швидкозшивач з перфорацією.
Заява на навчання подається особисто вступником.