Середа, 17 квітня 2024
Версія для слабозорих
Головна
Новини
Вступнику
Напрями діяльності
International cooperation
Про нас
Контакти
Головна
Електронний методичний кабінет
Методичний кабінет
Місячник методичної роботи
Електронний методичний кабінет
План проведення місячника методичної роботи
Заходи місячника методичної роботи
Підготовка
за освітньо-кваліфікаційним рівнем – кваліфікований робітник:
Кухар
Кондитер
Кухар; кондитер
Кухар; офіціант
Офіціант; бармен
Обвалювальник м'яса; жилувальник м'яса та субпродуктів; виробник м'ясних напівфабрикатів
Майстер ресторанного обслуговування
Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів
Підготовка
за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр:
Виробництво харчової продукції