Барташевич І.Л. -
урок виробничого навчання на тему: "Приготування млинцевого тіста та виробів з нього"
Петренко Л.В. -
"Приготування масляних кремів"
"Технологія приготування пісочного тіста та виробів з нього"
"Технологія приготування виробів з дріжджового тіста"
Міщенко А.О. -
"Приготування страв сучасного ресторану із прісного тіста"
"Приготування, оформлення та відпуск різноманітних дієтичних страв"
Баб'як В.О. -
"Робота з системою автоматизованого керування закладами ресторанного господарства"
Створення публікацій за допомогою програмного забезпечення Publisher
Волошина Ю.В. -
"Приготування помади білої основної"
Роззавко А.О. -
робочий зошит з предмету "Облік, калькуляція і звітність"
Дворніков І.В. -
"Розбирально-складальні роботи трансмісії легкового автомобіля"
Стефанчук І.В. -
"Столовий етикет. Послідовність сервірування столів"
"Методи та форми обслуговування споживачів"
Рева Л.Г. -
"Технологія приготування борщів"
"Кмітливий кухар"
Криворученко М.П. -
"Електротехнічні пристрої, що перетворюють електричну енергію"
Пісна І.А. -
"Приготування страв з м'яса смаженого порційними панірованими та порційними натуральними шматками"
Накопюк Л.З. -
навчальний посібник з дисципліни "Анатомія сільськогосподарських тварин"
"Обробка свинини на сучасних підприємствах торгової мережі міста Києва"
Веренич М.А. -
збірник завдань для перевірки знань з предмету "Організація виробництва та обслуговування"
Куба О.М. -
"Приготування рибної котлетної маси та напівфабрикатів з неї"