Мапа сайту
Мейн
- Головна
- Вступнику
- Про нас
- Нормативно-правове забезпечення
- Екскурсія
- Новини
- Освітнє web-середовище
- Напрями діяльності
- Фотогалерея
- Електронний методичний кабінет
- Освітні програми і робочі навчальні плани
- Проєктна діяльність
- Сторінка психолога
- Протидія булінгу (цькуванню)
- Бібліотека
- Охорона праці
- Центр кар'єри
- Нормативно-правове забезпечення
- Інформація про професії та типи підготовки
- Поради з написання резюме
- Соціальні мережі - як віртуальне портфоліо
- Пошук роботи
- Як пройти співбесіду
- Як бути успішними
- Проєкт "Успішні випускники"
- Соціальні партнери
- Для роботодавців
- Профорієнтаційна робота
- Майстер-класи
- Освітній контент
- Дія.Освіта для всіх
- Заходи професійного спрямування
- Заходи центру кар'єри
- Прозорість та інформаційна відкритість закладу
- Внутрішня система забезпечення якості освіти
- Контакти
Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем – кваліфікований робітник:
- Кухар
- Кондитер
- Кухар; кондитер
- Кухар; офіціант
- Офіціант; бармен
- Обвалювальник м'яса; жилувальник м'яса та субпродуктів; виробник м'ясних напівфабрикатів
- Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів
Powered by VPUHT