Четвер, 01 червня 2023
Версія для слабозорих
Головна
Вступнику
Про нас
Напрями діяльності
Новини
Фотогалерея
Гостьова книга
Контакти
Головна
Фотогалерея
Різне
Різне
Різне 2016-2017 н.р.
Різне 2018-2019 н.р.
Різне 2020-2021 н.р.
Різне 2021-2022 н.р.
Підготовка
за освітньо-кваліфікаційним рівнем – кваліфікований робітник:
Кухар
Кондитер
Кухар; кондитер
Кухар; офіціант
Офіціант; бармен
Обвалювальник м'яса; жилувальник м'яса та субпродуктів; виробник м'ясних напівфабрикатів
Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів
Підготовка
за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр:
Виробництво харчової продукції