touTubefbInstagram icontiktok

Перелік практичних завдань

Автор: Vitalii. Posted in Напрями діяльності

Кваліфікаційний центр

Автор: Vitalii. Posted in Напрями діяльності

Оцінювачі кваліфікаційного центру

Професійні кваліфікації:

Кухар 3 розряду; Кухар 4 розряду

                                                                                                                   

                                

Професійні кваліфікації:

Молодший кондитер (Кондитер 3 розряду) - трудові функції А, Б;

Кондитер (Кондитер 4 розряду) - трудові функції А, Б, В 

 Куба 

Куба

Олена Миколаївна

 

 

 

Reva L

 

Рева

Людмила Григорівна

 

Петренко1 

Петренко

Леся Василівна

 

 

  

Волошина 

Волошина

Юлія Василівна

 

Барташевич.jpg

   

   Барташевич

Інна Леонідівна

 

Відповідальний:

заступник директора з НВР - Алла ГНАТЮК

тел. +38 (044) 298-49-43, +38 (073) 417-05-82

Секретар комісії - Марія САЛЬНИК


 

Проєкт "Успішні випускники"

Автор: Vitalii. Posted in Напрями діяльності

  • Проєкт "Успішні випускники". Шиян Вікторія

  • Проєкт "Успішні випускники". Єгор Мичка

  • Проєкт "Успішні випускники". Марина Вовкотруб

  • Проєкт "Успішні випускники". Сергій Кравчук

  • Проєкт "Успішні випускники". Чорнобай Юрій

 

Профорієнтаційні відео

Автор: Vitalii. Posted in Напрями діяльності

Профорієнтаційні відео з YouTube каналу


  • ДНЗ "Київське ОВПУХТРС" запрошує на навчання

  • Правильний вибір професії – впевнений крок у майбутнє. Професія "Майстер ресторанного обслуговування"

  • Правильний вибір професії – впевнений крок у майбутнє. Професія "Бармен"

  • Вступ 2024

  • Професійний челендж "Професійна освіта - ЗСУ: змінюємо, створюємо, удосконалюємо"

  • Профорієнтаційна робота в школах Київської області

  • Брендинг професії "Кондитер"

  • Вибери професію, яку ти любиш…

  • Немає професій з великим майбутнім, але є професіонали з великим майбутнім!

  • Вибір професії - крок до життєвого успіху!

  • Не професія обирає людину, а людина професію!

  • Знайомство з професіями закладу освіти

  • Три кити вибору успішної професії - рекомендації координатора Центру кар'єри

  • Скільки професій - стільки життєвих доріг

  • ДНЗ "Київське ОВПУХТРС" запрошує на навчання

  • ДНЗ "Київське ОВПУХТРС" запрошує на навчання за професією "Кухар"

  • ДНЗ "Київське ОВПУХТРС" запрошує на навчання за професією "Офіціант; Бармен"

  • ДНЗ "Київське ОВПУХТРС" запрошує на навчання за професією "Обвалювальник м'яса; Жилувальник м'яса та субпродуктів; Виробник м'ясних напівфабрикатів"

  • ДНЗ "Київське ОВПУХТРС" запрошує на навчання за професією "Кондитер"

  • Рекомендації практичного психолога з профорієнтації для підлітків "Вибір професії - справа твого життя" 

  • Професійний брендинг «Моя професія – моє майбутнє»

  • Лідерський челендж "ХочешМожешDolt"

  • ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" представляло Україну на міжнародному конкурсі професійної майстерності "Geriausias maistro pramons darbuotojas 2016" (Кращий працівник харчової промисловості 2016), що проходив у Литовському місті Каунас.

  • Відео молодіжного фестивалю "Проф FEST OK"

 

Центр кар'єри

Автор: Vitalii. Posted in Напрями діяльності

ЦК.jpg


У ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» створено Центр кар’єри

Мета Центру кар’єри:

  • адаптація здобувачів освіти до сучасних вимог ринку праці, формування у них кар’єрних компетенцій;
  • навчання здобувачів освіти самопрезентації;
  • створення віртуального іміджу фахівця в соціальних мережах;
  • підготовка до написання резюме та співбесіди з роботодавцем;
  • моніторинг ринку праці;
  • інформування випускників училища про наявність робочих місць з обраних ними професій;
  • формування підприємницьких компетенцій здобувачів освіти та випускників училища;
  • профорієнтація школярів.

Напрямки роботи:

  • методична, психологічна, юридична підготовка здобувачів освіти до професійної діяльності;
  • постійна співпраця з роботодавцями;
  • проведення Днів кар’єри для ознайомлення здобувачів освіти з ринком праці (популярні професії, вимоги роботодавців, умови праці);
  • зустрічі здобувачів освіти училища з роботодавцями;
  • розміщення інформації про вакансії для випускників на сайті училища та в соціальних мережах;
  • проведення Днів відкритих дверей та майстер-класів.

МИ ВЧИМО БУТИ УСПІШНИМИ!

 

17.03.2021 р. Обласний учнівський проєкт "Українська геральдика"

Автор: Super User. Posted in Напрями діяльності

399Здобувачі освіти ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" брали участь в обласному учнівському проєкті "Українська геральдика".

Кондитер

Автор: Super User. Posted in Напрями діяльності

Кондитер - це професійний кухар, що створює кондитерські вироби, десерти, та випічку. Професія кондитера багатогранна і потребує не лише естетичного смаку та художніх здібностей від робітника, але й багатьох знань та вмінь.

 Завдання та обовязки:

  • приймає сировину;
  • здійснює підготовку сировини;
  • організовує зберігання продуктів;
  • готує прості масові торти, тістечка та інші поштучні кондитерські і хлібобулочні вироби з нанесенням трафаретного малюнка за еталоном однією фарбою або з нескладним поєднанням фарб із різних видів сировини (борошняної, сирної маси або морозива);
  • виготовляє різні види тіста, кремів, начинок, фаршів; готує напівфабрикати, штампує, формує та викладає вироби на листи;
  • оздоблює вироби помадкою, марципаном, шоколадом, кремом тощо;
  • передає на гартування вироби з морозива;
  • випікає (смажить) вироби;
  • визначає готовність тістових заготовок до випікання, садить їх у піч або у варильні (пекарські) шафи, стежить за процесом випікання, закінченням випікання (варіння) виробів, виймає їх, охолоджує. 

Повинен знати:

  • асортимент, рецептури, технологію і режими виготовлення кексів, рулетів, печива, складних тортів і тістечок;
  • технологію приготування різних видів тіста (пісочного, бісквітного, заварного, слойоного);
  • способи і техніку нанесення складного багатокольорового малюнка;
  • способи і техніку складання малюнка;
  • види сировини, що використовується для виготовлення кондитерських виробів;
  • оформлення виробів кремом, марципановою масою, шоколадом, фруктами і горіхами;
  • асортимент виробів, рецептури і режими їхнього готування, види сировини і способи її переробки, способи обробки кондитерських виробів;
  • правила експлуатації відповідних видів технологічного обладнання, виробничого інвентарю, інструменту, ваговимірювальних приладів, посуду, їх призначення та використання в технологічному процесі;
  • правила і норми охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни.

Ринок праці. Професія кухаря передбачає роботу в їдальнях різних підприємств, організацій, навчальних закладів, а також у кафе, барах і ресторанах. Можна працювати також на комбінатах харчування, кондитерських фабриках і заводах харчової промисловості. Середній заробіток кухаря залежить від фінансового стану підприємства, форми власності, кваліфікації працівника і в різних регіонах на різних підприємствах може коливатися.

Перспективи. 

Професія кондитера творча, тому молодий талановитий працівник може принести значно більше нових ідей, втілень, ніж досвідчений, давно працюючий, і заклад отримає суттєві прибутки. Це робота, яка не потребує стереотипів, а набуті навички і знання треба перевтілювати у все нові й нові задуми та перспективи. Великі кондитерські фабрики та цехи теж охоче приймають молодь, яка стажується та набуває досвіду біля майстрів-кондитерів. Кваліфіковані кондитери мають можливість відкривати власні кафе.

Тому поки існує людське суспільство, будуть перспективи у робітників харчової промисловості і, зокрема, у кондитера. Оскільки на кондитерські вироби є попит у населення, то потреба у висококваліфікованих кадрах постійна.

Соціальні партнери

Автор: Super User. Posted in Напрями діяльності

Список соціальних партнерів:

  • ТОВ "ПОНТЕМ.UA";
  • мережа ресторанів "Мафія";
  • мережа ресторанів "Євразія";
  • кав'ярня - пекарня "Львівські круасани";
  • магазин напівфабрикатів "Галя Балувана";
  • ТОВ "Сільпо-Фуд";
  • ТОВ "Монтажекспрес".

SP

Заходи з виховної роботи 2020-2021 н.р.

Автор: Super User. Posted in Напрями діяльності

Чемпіонат України з веслування на човнах «Дракон» - 2021

28 червня 2021 року – День Конституції України

Поетапна атестація. Захист творчих робіт

Поетапна атестація. Кваліфікаційна пробна робота за професією 5122 Кухар 4 розряду.

Випуск 2021

Державна кваліфікаційна атестація як завершальний етап навчально-виробничого процесу

Тренінг «Психологічний клімат в колективі. Мотивація діяльності педагогів»

Обласний пошуково-інформаційний проєкт «Аграрна Україна»

1 червня 2021 року - Міжнародний День захисту дітей

31 травня 2021 року - Всесвітній день без тютюну

30 травня 2021 року – День Києва

ХІІ Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» 2021

Лабораторно-практичні роботи за професією 5122 Кухар 4 розряду

Відкритий чемпіонат Києва з веслування на човнах «Дракон» - 2021

Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху

День вишиванки!

Кубок України з веслування на човнах «Дракон» - 2021

Активний відпочинок – презентація з основ безпеки життєдіяльності

15 травня 2021 року - День Європи

08.05-09.05.2021 р. День пам'яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

09.04.2021 р. ЧЕРГОВІ ЗАСІДАННЯ МЕТОДИЧНИХ КОМІСІЙ

31.03.2021 р. ФРАГМЕНТ ВІДКРИТОГО УРОКУ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ

31.03.2021 р. Круглий стіл "Критерії успішності лідера"

29.03.2021 р. Фінал ЧФУ з веслування на човнах "Дракон" із загальної фізичної підготовки - 2021

25.03.2021 р. ВІДКРИТИЙ ОНЛАЙН УРОК "Порційні напівфабрикати з м'яса яловичини"

25.03.2021 р. ФРАГМЕНТ УРОКУ В/Н "Приготування натуральної січеної маси та напівфабрикатів з неї"

25.03.2021 р. Тиждень психології "Здоров'я в наших руках!"

23.03.2021 р. День відкритих дверей 2021 року

22.03.2021 р. Змагання з вправи "Поштовх гантелі однією рукою" - 2021

19 березня 2021 року - Ліні Костенко - 91!

17.03.2021 р. Обласний учнівський проєкт "Українська геральдика"

15.03.2021 р. День українського добровольця

15.03.2021 р. Прийом "Жур фікс"

13.03.2021 р. Тиждень масляної

12.03.2021 р. Шевченківські дні

З Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

26.02.2021 р. МІСЯЧНИК МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ. ПСИХОЛОГІЧНИЙ ТРЕНІНГ ДЛЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

26.02.2021 р. Випуск 2021

24.02.2021 р. Державна кваліфікаційна атестація в групах № 23, 24

24.02.2021 р. Відзначення 150-річчя від дня народження Лесі Українки

24.02.2021 р. МІСЯЧНИК МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ. МАЙСТЕР-КЛАС ДЛЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

23.02.2021 р. Державна кваліфікаційна атестація в групах № 25 та № 29

22.02.2021 р. МІСЯЧНИК МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ. ВІДКРИТИЙ УРОК ТЕОРЕТИЧНОГО НАВЧАННЯ

22.02.2021 р. МІСЯЧНИК МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ. КОНКУРС СТІННІВОК

19.02.2021 р. День Героїв Небесної Сотні

19.02.2021 р. День Державного герба України

19.02.2021 р. Кваліфікаційна пробна робота в навчальній групах № 29 за професією 5123 Бармен

19.02.2021 р. Кваліфікаційна пробна робота в навчальній групах № 23, 24 за професією 7412 Кондитер

18.02.2021 р. Кваліфікаційна пробна робота в навчальній групі № 25 за професією 5123 Офіціант

17.02.2021 р. Місячник методичної роботи. Кулінарний квест "Абетка харчування"

17.02.2021 р. День спонтанного прояву доброти (Random Acts of Kindness Day)

15.02.2021 р. Зимовий випуск групи №21

15.02.2021 р. Державна кваліфікаційна атестація в групі № 21

12.02.2021 р. День святого Валентина

12.02.2021 р. Кваліфікаційна пробна робота в групі № 21

12.02.2021 р. Майстер-клас з приготування м'ясного напівфабрикату

11.02.2021 р. МІСЯЧНИК МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ. ВІДКРИТИЙ ВИХОВНИЙ ЗАХІД ДО ДНЯ СЯТОГО ВАЛЕНТИНА

10.02.2021 р. День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) - 2021

08.02.2021 р. МІСЯЧНИК МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ. ПРИЙОМ "ЖУР ФІКС"

08.02.2021 р. Змагання з вправи "Планка на ліктях" - серед учнівської молоді 2021

06.02.2021 р. Міжнародний день бармена

03.02.2021 р. Поетапна атестація. Кваліфікаційна пробна робота за професією 5122 Кухар 4 розряду.

01.02.2021 р. Зональні змагання із загальної фізичної підготовки - 2021

29.01.2021 р. День вшанування пам'яті Крут

27.01.2021 р. Краща спортсменка з веслування на човнах "Дракон" - 2020

27.01.2021 р. Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту

26.01.2021 р. День студента!

22.01.2021 р. День Соборності України

21.01.2021 р. Онлайн тренінг "Про щастя слід не мріяти, щасливим треба бути!

21.01.2021 р. Міжнародний день обіймів

15.01.2021 р. ВІДКРИТИЙ ОНЛАЙН-УРОК ТЕОРЕТИЧНОГО НАВЧАННЯ

13.01.2021 р. ВІДКРИТИЙ ОНЛАЙН-УРОК ТЕОРЕТИЧНОГО НАВЧАННЯ

08.01.2021 р. ПЕРЕВІРОЧНА РОБОТА ЗА ПРОФЕСІЄЮ БАРМЕН 4 РОЗРЯДУ

З Новим Роком та Різдвом Христовим!

30.12.2020 р. Відкрита першість із загальної фізичної підготовки 2020

19.12.2020 р. Із Днем Святого Миколая!

18.12.2020 р. Лабораторно-практичні роботи в ресторації Святого Миколая

18.12.2020 р. Змагання з тенісу настільного та шашок серед здобувачів освіти

16.12.2020 р. Місячник правових знань та правової пропаганди

11.12.2020 р. КОНКУРС ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ З ПРОСТОГО НАРІЗУВАННЯ ОВОЧІВ

10.12.2020 р. Міжнародний день прав людини

10.12.2020 р. Лабораторно-практичні роботи за професією 5122 Кухар 3 розряду

09.12.2020 р. Міжнародний день пам'яті жертв злочину геноциду

06.12.2020 р. З Днем Збройних сил України

03.12.2020 р. Міжнародний день людей з інвалідністю

01.12.2020 р. Всесвітній день боротьби зі СНІДом

27.11.2020 р. Поетапна атестація. Кваліфікаційна пробна робота за професією 7412 Кондитер 3 розряду

27.11.2020 р. Лабораторно-практичні роботи за професією 5122 Кухар 3 розряду

26.11.2020 р. Поетапна атестація. Кваліфікаційна пробна робота за професією 7412 Кондитер 3 розряду

26.11.2020 р. Поетапна атестація. Кваліфікаційна пробна робота за професією 5122 Кухар 4 розряду

25.11.2020 р. Міжнародна акція "16 днів проти насильства"

24.11.2020 р. Нагородження Почесними відзнаками з нагоди Дня студента

21 листопада - День Гідності та Свободи

17.11.2020 р. Міжнародний день студентів!

16.11.2020 р. Міжнародний день толерантності

13.11.2020 р. Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху

09.11.2020 р. Заходи до Дня української писемності та мови

21.10.2020 р. Міжнародний День кухаря та кулінара

20.10.2020 р. Лабораторно-практичні роботи з кондитерства в групі №23

20.10.2020 р. Тиждень протидії булінгу

19.10.2020 р. Осінній марафон "OKTOBER OPEN" - 12 000 м

15.10.2020 р. Спортивні змагання з волейболу - 2020

15.10.2020 р. Інформаційна платформа "Україна як демократична, правова та суверенна держава."

З Днем захисника України!

13.10.2020 р. Онлайн-зустріч під гаслом "Відкрилися очі - розпочалося життя. А бій триває!"

12.10.2020 р. Благоустрій території Дарницького району

09.10.2020 р. Просвітницька онлайн - зустріч під гаслом "В НАС ТЕЧЕ ОДНА КРОВ"

30.09.2020 р. Карвінг-композиція "Дари осені"

30.09.2020 р. Всеукраїнський день бібліотеки

30.09.2020 р. Вечір - реквієм "Бабин Яр: пам'ять на тлі історії"

28.09.2020 р. Урок-змагання "Осінні старти" - 2020

23.09.2020 р. День партизанської слави

21.09.2020 р. Кубок України з веслування на човнах "Дракон"

01.09.2020 р. День знань

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: