touTubefbInstagram icontiktok

25.04.2018 р. Перевірочна робота з кваліфікації «Кухар V розряду»

Автор: Super User. Posted in Новини

3367 24 квітня 2018 року, в навчальній лабораторії №1 державного навчального закладу «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу», під керівництвом майстра в/н Міщенка А.О. в групі № 23 пройшла перевірочна робота з кваліфікації «Кухар V розряду».

Майбутні кухарі показали гарні теоретичні знання з предметів спеціальних дисциплін та продемонстрували свої вміння і навички під час приготування, оформлення та презентації страв: «Котлети по-київськи» з палентою, «Салату-коктейлю з куркою», котлети «Ювілейної» та кус-кусом із сиром «Фета», рулету «Курортного» і «Самбуку вишневого», курячих стегон фаршированих грибами та бананового крему.

3368336933703371

33733372337433763375

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: