touTubefbInstagram icontiktok

20.04.2018 р. Фрагмент відкритого уроку виробничого навчання

Автор: Super User. Posted in Новини

3306 19 квітня 2018 року у державному навчальному закладі «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» майстер в/н Міщенко А.О. провів фрагмент відкритого уроку виробничого навчання з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» на тему: «Приготування, оформлення та відпуск різноманітних дієтичних страв». Методичною метою уроку було сформувати в учнів професійні компетентності шляхом використання інтерактивного навчання.

Урок розпочався з перевірки опорних знань здобувачів освіти. Після вступного інструктажу учнів поділили на дві бригади для виконання завдань: приготувати, за технологічними картками, бефстроганов з відварної яловичини, моркву з медом і сметаною, печені дієтичні яблука.

3307330933103311

3308331233133314

На заключному інструктажі відбулася дегустація дієтичних страв та виставлення оцінок.

3318331533173316

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: