22.03.2018 р. Лабораторно-практична робота в групі № 7
21.03.2018 року в лабораторії №1 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем Онищенко С. І. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 7 за професією «Кухар; офіціант» з теми: «Страви з сиру та яєць», «Страви з круп, бобових та макаронних виробів».
Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування страв;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості порцій страви;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.
Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.