touTubefbInstagram icontiktok

22.03.2018 р. Лабораторно-практична робота в групі № 7

Автор: Super User. Posted in Новини

3112 21.03.2018 року в лабораторії №1 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем Онищенко С. І. було проведено лабораторно-практичну роботу в групі № 7 за професією «Кухар; офіціант» з теми: «Страви з сиру та яєць», «Страви з круп, бобових та макаронних виробів».

Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:

- технології приготування страв;

- організації робочого місця;

- розрахунку сировини для приготування заданої кількості порцій страви;

- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.

Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.

311331143115

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: