touTubefbInstagram icontiktok

23.03.2018 р. Перевірочна робота за професією «Жилувальник м’яса IІ розряду»

Автор: Super User. Posted in Новини

3108 22 березня 2018 року в кабінеті №32 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулася перевірочна робота за професією «Жилувальник м’яса IІ розряду» в групі №1 з майстром в/н Юрченко Т.Г.

Перед здобувачами освіти було поставлено завдання – жилування м’яса частин яловичини, свинини та баранини. Під час перевірочної роботи здобувачі освіти застосовували всі набуті знання, навички та вміння, які засвоїли під час теоретичного та виробничого навчання. Роботи були оцінені комісією за такими критеріями:

- жилування м'яса яловичини;

- жилування м'яса свинини;

- жилування м'яса баранини;

- контроль якості;

- безпека праці.

311031113109

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: