touTubefbInstagram icontiktok

23.03.2018 р. Лабораторно-практична робота в групі № 4

Автор: Super User. Posted in Новини

3103 22.03.2018 року в лабораторії №1 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем спецдисциплін Кубою О.М. було проведено лабораторно-практичну роботу у групі № 4 за професією «Кухар; кондитер» на тему: "Приготування холодних страв і закусок з овочів, яєць та м’яса риби".

Здобувачі освіти готували такі страви: «Рулети з птиці», «Паштет з печінки», «Риба під маринадом жульєн в булочках».

Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:

- технології приготування страв;

- організації робочого місця;

- розрахунку сировини для приготування заданої кількості порцій страви;

- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.

3104310531063107

Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: