23.03.2018 р. Лабораторно-практична робота в групі № 4
22.03.2018 року в лабораторії №1 ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем спецдисциплін Кубою О.М. було проведено лабораторно-практичну роботу у групі № 4 за професією «Кухар; кондитер» на тему: "Приготування холодних страв і закусок з овочів, яєць та м’яса риби".
Здобувачі освіти готували такі страви: «Рулети з птиці», «Паштет з печінки», «Риба під маринадом жульєн в булочках».
Під час лабораторно-практичної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування страв;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості порцій страви;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.
Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.