touTubefbInstagram icontiktok

22.02.2018 р. Лабораторна робота у групі № 3

Автор: Super User. Posted in Новини

2991 21.02.2018 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем спецдисциплін Ревою Л. Г. було проведено лабораторну роботу у групі № 3 за професією «Кухар; кондитер» на тему: "Технологія приготування страв з риби".

Здобувачі освіти готували такі страви: риба смажена, риба тушкована, риба запечена, риба фарширована та страви з рибної січеної маси.

Під час лабораторної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:

- технології приготування страв;

- організації робочого місця;

- розрахунку сировини для приготування заданої кількості порцій страви;

- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.

Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.

2988299229892990

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: