22.02.2018 р. Лабораторна робота у групі № 3
21.02.2018 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем спецдисциплін Ревою Л. Г. було проведено лабораторну роботу у групі № 3 за професією «Кухар; кондитер» на тему: "Технологія приготування страв з риби".
Здобувачі освіти готували такі страви: риба смажена, риба тушкована, риба запечена, риба фарширована та страви з рибної січеної маси.
Під час лабораторної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:
- технології приготування страв;
- організації робочого місця;
- розрахунку сировини для приготування заданої кількості порцій страви;
- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.
Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.