touTubefbInstagram icontiktok

17.02.2018 р. Лабораторна робота у групі № 22 за професією «Кухар»

Автор: Super User. Posted in Новини

2949 16.02.2018 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем Ревою Л. Г. було проведено до тижня Масляної лабораторну роботу у групі № 22 за професією «Кухар» на тему: "Приготування млинців".

Під час лабораторної роботи здобувачі освіти закріпили практичні та теоретичні знання з:

- технології приготування страв;

- організації робочого місця;

- розрахунку сировини для приготування заданої кількості порцій страви;

- дотримання вимог санітарії та гігієни, правил техніки безпеки і охорони праці.

Після закінчення роботи відбулась дегустація та обговорення результатів.

294829512950

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: