touTubefbInstagram icontiktok

14.02.2018 р. ІМІДЖ СУЧАСНОГО СЕКРЕТАРЯ: МИСТЕЦТВО ЕТИКИ ДІЛОВОГО СПІЛКУВАННЯ ТА ОФІЦІЙНОГО ЕТИКЕТУ

Автор: Super User. Posted in Новини

2906 13 лютого 2018 року у ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбувся семінар-практикум для секретарів керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти та педагогічних працівників напряму «Інформаційно-комунікативні мережі».

Відкрила зібрання в.о. директора училища Сушко Віта Володимирівна, яка презентувала заклад освіти. Про роль та функції секретаря керівника в закладі освіти, а також про права, обов’язки та відповідальність розповіла методист Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Київській області Сидоркіна Інна Петрівна.

Про стиль діяльності сучасного секретаря інформувала майстер виробничого навчання ДНЗ «Катюжанське вище професійне училище» Менделюк Анна Олексіївна.

Викладач спецдисциплін ДПТНЗ «Фастівський центр професійно-технічної освіти» Соколенко Любов Анатоліївни розповіла про сутність іміджу сучасного секретаря керівника закладу професійної (професійно-технічної) освіти.

2908290929102911

Викладач ДНЗ «Київське ОВПУХТРС» Стефанчук І.В. провела майстер-клас на тему: «Столовий етикет, як загальна культура секретаря». Вона розповіла про правила сервіровки стола, види й способи подачі чаю та кави. А також показала, як краще подати солодощі та оформити канапе.

А також на базі училища відбулося перше засідання «Школи методиста-початківця» під керівництвом методиста НМК ПТО у Київській області Брезіцької Валентини Володимирівни.

Стасєєва Марина Андріївна, в.о.директора НМК ПТО у Київській області підвела підсумки семінару-практикуму, зазначивши, що саме від професіоналізму секретаря залежить в багатьох випадках ефективність роботи керівника та імідж навчального закладу

2912291329142915

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: