touTubefbInstagram icontiktok

13.02.2018 р. Майстер-клас на тему: «Столовий етикет, як загальна культура секретаря»

Автор: Super User. Posted in Новини

2902 13 лютого 2018 року, в рамках проведення методичного місячника «Фестиваль педагогічних ідей» у ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем Стефанчук І.В. був проведений майстер-клас на тему: «Столовий етикет, як загальна культура секретаря».

У заході брали участь представники навчально-методичного кабінету Київської області, методисти, секретарі керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти та педагогічні працівники напряму «Інформаційно-комунікативні мережі».

290029012899

Викладач розповіла про правила сервіровки стола, види й способи подачі чаю та кави. А також показала, як краще подати солодощі та оформити канапе. Присутні зрозуміли, що нюанси столового етикету – це імідж закладу, як всередині так і ззовні.

290329042905

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: