touTubefbInstagram icontiktok

30.11.2016 р. Засідання педагогічних працівників професійно–технічних навчальних закладів

Автор: Super User. Posted in Новини

252   30 листопада 2016 року відбулося засідання обласного методичного об’єднання  педагогічних працівників професійно–технічних навчальних закладів за напрямком «Громадське харчування».

   Захід проведено Навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти у Київській області на базі Бородянського професійного аграрного ліцею на тему: «Сучасні підходи до формування професійної мобільності конкурентно-спроможного робітника на сучасному ринку праці у сфері громадського харчування».

   У пленарному засіданні взяли участь 18 представників професійно–технічних навчальних закладів — голови методичних комісій, старші майстри, майстри виробничого навчання та викладачі відповідного напряму.

   У даному заході прийняли участь представники нашого навчального закладу: методист Святницька Тетяна Вікторівна, голова циклової комісії груп кухарського спрямування Рева Людмила Григорівна, майстер в/н Гончар Людмила Василівна.

253254

 

 

 

  Святницька Т.В. та Гончар Л.В. поділилися досвідом роботи з участі в Міжнародному конкурсі «Кращий працівник харчової промисловості 2016», розповіли про досягнення учнів під час участі в них.  

251

   Методист НМК ПТО у Київській області Радзіховська Людмила Андріївна розповіла присутнім про вдосконалення комплексно-методичного забезпечення при викладанні спеціальних предметів; про  результати  обласного огляду конкурсу кабінетів професійно-теоретичної підготовки з професії «Офіціант».

   Підбиваючи підсумки заходу, Радзіховська Людмила Андріївна – методист Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти у Київській області зосередила увагу присутніх на шляхах вирішення проблемних питань з професії «Громадське харчування». Засідання обласного методичного об’єднання  пройшло в теплій і творчій атмосфері. 

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: