touTubefbInstagram icontiktok

17.05.2016 р. Засідання методичної ради

Автор: Super User. Posted in Новини

074417 травня 2016 року у ДНЗ «Київське обласне ВПУ харчових технологій та ресторанного сервісу» було проведено засідання методичної ради.

На засіданні методичної ради обговорювалися наступні питання:

1. Шляхи удосконалення профорієнтаційної роботи в ПТНЗ

Відповідальні: голова ЦК Роззавко А.О.

Заслухано доповідь голови циклової комісії суспільно-гуманітарного та соціально-економічного циклу Роззавко Аліни Олексіївни, в якій вона проаналізувала напрями роботи профорієнтації, що застосовуються у навчальному закладі та внесла пропозиції щодо удосконалення профорієнтації. Разом з членами методичної ради обговорено шляхи удосконалення профорієнтаційної роботи в ПТНЗ.

2. Організація роботи приймальної комісії та вступної компанії

Відповідальні: секретар приймальної комісії Гончаренко Т.Ю.

Секретар приймальної комісії Гончаренко Таїса Юріївна доповіла про початок роботи приймальної комісії та про особливості організації прийому документів у поточному році.

3. Підсумки участі у конкурсі “Кращий працівник харчової промисловості 2016”, м. Каунас

Відповідальні: методист Святницька Т.В., майстер в/н Гончар Л.В.

Методист Святницька Тетяна Вікторівна продемонструвала відео конкурсу “Кращий працівник харчової промисловості 2016”, під час перегляду якого разом з майстром виробничого навчання Гончар Людмилою Василівною проаналізували результати участі у конкурсі та разом з педагогічним колективом визначили заходи щодо підвищення якості підготовки учнів до конкурсу у наступному році.

4. Підготовка до участі у Форумі “Профтехосвіта Київщини”

Відповідальні: заступник директора з НВР Сабліна І.М.

Заступник директора з НВР Сабліна І.М. разом з членами методичної ради визначили ряд заходів, які сприятимуть підвищенню якості підготовки учасників навчального закладу у Форумі “Профтехосвіта Київщини”.

07430745

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: