touTubefbInstagram icontiktok

19.02.2016 р. Методичний тиждень

Автор: Super User. Posted in Новини

0438З 15 по 19 лютого 2016 року у нашому навчальному закладі проходив методичний тиждень.

Протягом тижня згідно плану були проведені наступні заходи:

15.02.2016 р. Теоретичний блок

Відкриваючи методичний тиждень, методист Святницька Т.В. ознайомила педагогічний колектив із планом проведення заходів та провела вхідне анкетування.

Другим етапом теоретичного блоку було проведення семінар-дискусії на тему «Особливості роботи з учнями із вразливих груп в умовах ПТНЗ». На даному заході було розглянуто та обговорено теоретичні та практичні питання інклюзивної освіти як умови забезпечення якісної професійної освіти та подальшого успіху учнів із соціально вразливих груп населення в умовах ПТНЗ, підготовки їх до самостійної трудової діяльності.

0447

16.02.2016 р. Інформаційний блок

Завідувачем бібліотеки Козак Т.В. протягом дня була організована виставка навчально-методичної літератури, новинок фахової літератури, нових фахових журналів, збірників, періодичних видань для допомоги у підготовці педагогічних працівників до уроків теоретичного і виробничого навчання та виховних заходів.

0452

У другій половині дня у методичному кабінеті відбулися педагогічні читання на тему «Впровадження новітніх педагогічних і виробничих технологій у професійну підготовку кваліфікованих робітників»

Порядок денний:

1. Формування, розвиток і поглиблення знань, умінь і навичок учнів згідно з вимогами сучасного виробництва. /Майстер в/н Мороз І.А./

2. Створення умов для розвитку та самореалізації учнів під час викладання спецдисциплін за професією «Офіціант; бармен». /Викладач Стефанчук І.В./

3. Впровадження сучасних технологій автомобілебудування у навчально-виробничому процесі. /Майстер в/н Дворников І.В./

4. Виховання сучасної молоді через призму етнокультурної педагогіки українського народу. /Вихователь гуртожитку Коржиневська К.Б./

04460451

17.02.2016 р. Креативний блок

Методист Святницька Т.В. провела семінар-тренінг «Командна взаємодія педколективу», метою якого було згуртування колективу і побудова ефективної командної взаємодії. Кожен з учасників тренінгу відчув свою відповідальність у вирішенні загальних завдань училища, отримав емоційне задоволення від результатів тренінгу.

044804490450

18.02.2016 р. Рефлексивний блок

 Найбільш захоплюючим заходом методичного тижня стала інтелектуальна гра «Що? Де? Коли?», яку підготувала методист Святницька Т.В.

0441044004390443

Педагоги відповідально віднеслися до організації даного заходу, підготувавши призи переможцям у вигляді випічки із дріжджового тіста у формі сови. Під час музичної паузи учениці нашого закладу подарували музичні композиції у власному виконанні. Керівник вокального гуртка Міколінський М.П. організував музичний супровід інтелектуальної гри, що надало заходу феєричності.

04420453

Протягом раундів кожен з учасників проявив свій інтелектуальний потенціал, отримав емоційне піднесення та відчув значущість командної взаємодії.

19.02.2016 р. Релаксація

Керівник фізичного виховання Картавенко О.Г. разом з викладачем Петруком Є.К. провели майстер-клас із дихальної гімнастики для педагогів закладу, продемонструвавши загальноприйняті методики дихання.

04440445

Підсумком методичного тижня було вихідне анкетування педагогів, де вони мали можливість висловити свої враження та пропозиції щодо проведених методичних заходів.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: