touTubefbInstagram icontiktok

Фрагмент відкритого уроку виробничого навчання

Автор: Super User. Posted in Новини

446

31 березня 2021 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" майстром виробничого навчання Барташевич Інною був проведений фрагмент відкритого уроку виробничого навчання за темою "Приготування натуральної січеної маси з риби та напівфабрикатів з неї" в навчальній групі №3 за професією 5122 Кухар 4 розряду.

Метою уроку було навчитись самостійно готувати натуральну січену масу з риби та напівфабрикати з неї, дотримуючись правил ведення технологічного процесу; розвинути професійні навики самоаналізу та самоконтролю під час виконання необхідних прийомів та операцій.

На уроці майбутні кухарі практично закріпили теоретичні знання з приготування натуральної січеної маси з риби та навчилися готувати такі напівфабрикати як "Шніцель рибний натуральний", "Ковбаски рибні українські", "Січеники рибні українські", "Зрази "Хрещатик" та "Фрикадельки рибні".

447448449

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: