touTubefbInstagram icontiktok

25.03.2021 р. Відкритий онлайн урок "Порційні напівфабрикати з м'яса яловичини"

Автор: Super User. Posted in Новини

431

24 березня 2021 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу", викладачем Веренич М.А. був проведений відкритий онлайн урок теоретичного навчання за темою "Порційні напівфабрикати з м'яса яловичини" в навчальній групі №8 за професією 5122 Кухар 4 розряду.

Мета уроку - сформувати знання про кулінарне використання частин туші яловичини, приготування порційних напівфабрикатів з яловичини та основних видів стейків.

Урок проходив у формі бесіди із використання інтерактивних методів та засобів навчання для розвитку інтелектуальних здібностей учнів. Для візуалізації уроку було використано презентацію та фрагмент відеофільму "Приготування напівфабрикатів з вирізки яловичини".

Марина Анатоліївна вдало використовувала платформу Learning-Apps для виконання інтерактивних вправ: "Знайди слово" під час мотивації навчальної діяльності, "Знайди пару" і "Кросворд" для закріплення нових знань.

432433434435

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: