touTubefbInstagram icontiktok

24.02.2021 р. Державна кваліфікаційна атестація в групах № 23, 24

Автор: Super User. Posted in Новини

369

24 лютого 2021 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходило засідання Державної кваліфікаційної комісії, яка розглянули підсумкові оцінки успішності, результати виконання кваліфікаційної пробної роботи,

виробничу характеристику, щоденник обліку виконання навчально-виробничих робіт, письмову екзаменаційну роботу (творча робота) та інші матеріали, що характеризують рівень підготовки кожного здобувача освіти груп № 23, 24 за професією 5122 Кухар; 7412 Кондитер.

За рішенням Державної кваліфікаційної комісії здобувачам освіти присвоєно освітньо-кваліфікаційний рівень "кваліфікований робітник" з набутої професії та видано дипломи державного зразка.

370371372373

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: