touTubefbInstagram icontiktok

15.02.2021 р. Зимовий випуск групи №21

Автор: Super User. Posted in Новини

31215 лютого 2021 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" відбулася урочиста подія - вручення дипломів випускникам групи №21 за професією "Обвалювальник м'яса; жилувальник м'яса та субпродуктів; виробник м'ясних напівфабрикатів".

З привітальним словом до випускників звернулися директор Віта Сушко, майстер виробничого навчання Сніжана Остапенко, викладач Любов Накопюк.

Дорогі випускники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди отримання дипломів.

Вітаємо з випуском й радості зичимо,

Хай успіх завжди прикрашає обличчя,

Життя хай натхненням і щастям вирує,

І миті гармонії доля дарує!

https://youtu.be/ooYoSi_T79w

313314315316

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: