27.11.2020 р. Поетапна атестація. Кваліфікаційна пробна робота за професією 7412 Кондитер 3 розряду
"Є в світі п`ять мистецтв, і найвеличніше найвидатніше з них - кондитерська справа"
Марі-Антуан Карем
25 та 26 листопада 2020 року в навчальній лабораторії № 2 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проводилася кваліфікаційна пробна робота в групі № 23 за професією 7412 Кондитер 3 розряду.
Під умілим керівництвом майстра виробничого навчання І категорії Петренко Лесі Василівни учні виконували індивідуальні завдання, згідно з переліком кваліфікаційних пробних робіт.
Кваліфікаційній комісії були презентовані кондитерські вироби: "Баба ромова", пиріг з маком, булочка з маком, кейк-попс, капкейк, торти "Ніжність", "Свято наближається", "Шапка", "Корзинка з білковим кремом", Сінабон, тістечка "Ескімо", "пень кавовий", суфле, "Монастирська ізба", пряник "Різдвяний", кекс "Столичний".