26.11.2020 р. Поетапна атестація. Кваліфікаційна пробна робота за професією 5122 Кухар 4 розряду
У навчальній лабораторії № 1 ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходила кваліфікаційна пробна робота в групі № 25 за професією 5122 Кухар 4 розряду. Під керівництвом майстра виробничого навчання Барташевич Інни здобувачі освіти готували страви з переліку кваліфікаційних пробних робіт.
Після закінчення виробничої практики, кухарі показували свої практичні вміння і навички з обраної професії. До уваги членів кваліфікаційної комісії були представлені такі кулінарні вироби: салати з буряка і чорносливу, вінегрет з оселедцем, вінегрет з кальмаром; ковбаски рибні, деруни фаршировані мâясом з грибним соусом, м'ясо хрустке, біфштекс січений з яйцем, закуска "Полісся", биточки "По-селянському", голубці та перець з м'ясом і рисом; яблука смажені в тісті, яблука "По-київськи", груші в сиропі, десерт з гарбуза та соусом із журавлини.