touTubefbInstagram icontiktok

17.02.2020 р. МІСЯЧНИК МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ. ФРАГМЕНТ ВІДКРИТОГО УРОКУ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ

Автор: Super User. Posted in Новини

435

14 лютого 2020 року, в навчальній лабораторії №2 ДНЗ "Київське обласне ВПУ харчових технологій та ресторанного сервісу", майстром виробничого навчання Волошиною Юлією був проведений фрагмент відкритого уроку виробничого навчання за темою "Приготування пряничного тіста та виробів з нього".

Методична мета уроку - показати як правильно та якісно виконувати основні трудові прийоми та сполучення, що становлять операцію; поєднувати вивчені операції в конкретному технологічному процесі.

На уроці майбутні кондитери удосконалили та закріпили первинні уміння та навички з приготування пряничного тіста сирцевим та заварним способом; навчилися декорувати пряники "Медові" та "Святкові" тиражним сиропом та білково-малювальною масою (айсінгом).

436437438439

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: