touTubefbInstagram icontiktok

15.02.2019 р. ФРАГМЕНТ ВІДКРИТОГО УРОКУ ВИРОБНИЧОГО НАВЧАННЯ

Автор: Super User. Posted in Новини

4143 14 лютого 2019 року в навчальній лабораторії ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" майстер виробничого навчання Барташевич Інна Леонідівна провела фрагмент відкритого уроку виробничого навчання на тему "Приготування млинцевого тіста та виробів із нього". Методична мета уроку - поєднати практичні навички з теоретичними знаннями учнів.

Майстер виробничого навчання пояснила тему уроку, показала прийоми замісу млинцевого тіста та виготовлення налисників з різними начинками, послідовність виконання дій. Бригади учнів готували різні види млинцевого тіста та начинок за технологічними картками. На заключному інструктажі відбувся аналіз виконання навчально-виробничих завдань бригадами та розбирання типових помилок та недоліків.

4144413941404142

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: