touTubefbInstagram icontiktok

07.02.2019 р. ВІДКРИТИЙ УРОК З ВИКОРИСТАННЯМ ОНЛАЙН-СЕРВІСУ LEARNINGAPPS. МІСЯЧНИК МЕТОДИЧНОЇ РОБОТИ

Автор: Super User. Posted in Новини

4098 7 лютого 2019 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» викладачем Ревою Людмилою Григорівною проведений відкритий урок теоретичного навчання на тему «Технологія приготування борщів». Методична мета уроку - активізувати пізнавальну діяльність учнів, застосовуючи сучасні способи передачі навчальної інформації за допомогою комп’ютерних технологій.

У процесі комбінованого уроку вивчення нового матеріалу органічно поєднувалося з його закріпленням шляхом виконання інтерактивних вправ за допомогою онлайн-сервісу LearningApps.org. Урок проходив у постійній взаємодії викладач-учні-викладач. Саме завдяки впровадженню технології співробітництва підвищується рівень усвідомлення матеріалу, застосування його для розв’язання нових завдань.

4099410041014102

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: