touTubefbInstagram icontiktok

12.11.2018 р. КОНКУРС ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ З ПРОСТИХ ФОРМ НАРІЗКИ ОВОЧІВ

Автор: Super User. Posted in Новини

3805 З 29 жовтня по 9 листопада 2018 року в ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" проходив конкурс професійної майстерності з простих форм нарізки овочів серед груп кухарського спрямування першого курсу.

Метою конкурсу було створення сприятливих умов для реалізації творчого потенціалу учнів, закріплення набутих навичок і прийомів при нарізуванні овочів. Зокрема, стояло завдання виявити обдарованих учнів у групах кухарського спрямування. За результатами теоретичного та практичного турів конкурсу, найкращої майстерності досягли учні: Звенигородський Геннадій, Макаров Микола, Черевко Тетяна, Багнюк Марина, Піщ Дмитро та Мурований Ярослав.

3806380738083809

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: