touTubefbInstagram icontiktok

25.10.2018 р. Виробничі інновації при підготовці кваліфікованих робітників з професії «Кондитер»

Автор: Super User. Posted in Новини

3766 24.10.2018 року, згідно з планом роботи Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти Київської області, в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» відбулася дискусійна панель: «Виробничі інновації при підготовці кваліфікованих робітників з професії «Кондитер». У заході брали участь кондитери - майстри виробничого навчання з 12 професійних (професійно-технічних) закладів освіти Київської області.

Перед учасниками заходу з вітальним словом виступила керівник училища В. Сушко. Зокрема, вона зауважила, що такі дискусії сприяють поширенню передового педагогічного досвіду.

Педагогічні працівники ДНЗ «Київське ОВПУХТРС», викладач Веренич Марина та майстер виробничого навчання Барташевич Інна, ознайомили учасників зі світовими тенденціями в оздобленні кондитерських виробів та сучасним кондитерським обладнанням.

Методист НМК Радзіховська Л. А. запропонувала організувати роботу в закладах освіти майстерень сучасних технологій, в яких учні набуватимуть навичок сучасних способів виготовлення та декорування десертів.

3770377137723773

На майстер-класі від майстра виробничого навчання Лесі Петренко, учасники заходу навчалися мистецтву скульптурного живопису на пряниках. Супроводжувався майстер-клас з використанням інформаційної технології потокового відтворення відео (streamingmedia).

На підсумковій дискусії відбувся обмін враженнями між учасниками заходу. А також, були напрацьовані стратегії щодо подальшої роботи обласної Школи кондитера.

3774377537693767

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: