touTubefbInstagram icontiktok

Рекомендації учням

b1 День безпечного Інтернету запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю. Центр кращого Інтернету представляє Національний комітет Дня безпечного Інтернету в Україні.

Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більше того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.

БЕЗПЕЧНЕ ОСВІТНЄ СЕРЕДОВИЩЕ

Рекомендації

b3b4b5b6

1234

b7b9b10

#Кібербулінг має низку загроз.

B1По-перше, булер може залишитись невідомим.
У реальному житті, агресора часто стримує суспільний осуд свідків, який може настати після акту насилля або ж просто загроза покарання за дії, які чинить булер. Натомість інтернет дає можливість анонімності, відкриває перед агресором нові горизонти безкарності.
Жарти не завжди є жартами та не завжди такими залишаються. І хоч інтернет-простір ніби інша, віртуальна, реальність, все, що там відбувається, впливає на наше життя тут і тепер, життя поза всесвітньою павутиною.
Головна героїня канадського фільму "Кібер-терор" - звичайна дівчина-школярка, у якої все ок в житті поки хтось не починає писати їй образи та висміювати в інтернеті. І це впливає на дівчину та її стосунки з однолітками в реалі. Для одних це був жарт аби поржати, а для неї вилилось у розриви з друзями, соціальну відкинутість, нервовий зрив.
Коли ти стаєш свідком будь-якого насилля - зупини його. Адже насилля, як сніжна куля, лише набирає масу і зрештою руйнує жертву.
#фільм_не_цькуй радить дивитись цей фільм і не піратити.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: