Виробництво харчової продукції

Апаратник у виробництві кисломолочних та дитячих молочних продуктів; сировар

Автор: Super User. Posted in Професії

Апаратник виробництва кисломолочних та дитячих молочних продуктів; сировар

Фахівці  цієї галузі виробництва знають, що це унікальна професія, яку можна отримати  у нашому навчальному закладі.   Учні опановують  знання з будови технологічного устаткування, вивчають склад і основні властивості молока, технологію виробництва сиру,  особливості біохімічних і мікробіологічних процесів при виробництві кисломолочних продуктів та сирів, вимоги до якості сировини і готового продукту.  По закінченню навчання  учні отримують кваліфікацію з професії «Апаратник виробництва кисломолочних та дитячих молочних продуктів» 3 розряду та  з професії  «Сировар» 2 та  3 розрядів.

mol molochniki_2
molochniki_3 molochniki_5