E-mail Надрукувати E-бібліотека Автор: Super User. Posted in Бібліотека Аналітична хімія Безпека життєдіяльності Комп'ютери та комп'ютерні технології Основи енергоефективності Основи підприємництва Основи екології Основи охорони праці Основи психології, етики та етикету Основи правознавства Основи мікробіології, санітарії і гігієни Організація виробництва Охорона праці в галузі Психологія та професійна етика Радіометричний контроль виробництва Технологія виробництва кулінарної продукції Технологія м'яса та м'ясних продуктів Філософія Навчальний посібник "Основи слюсарної справи" Підручник "Електротехніка та основи електроніки" Підручник "Матеріалознавство та технологія металів" Підручник "Кулінарна справа. Технологія приготування їжі" Підручник "Допуски, посадки та технічні вимірювання" Перелік навчально-методичних розробок Перелік e- підручників